Отдавна се шушука, че нещата между Евгени Генчев и Валерия Георгиева не вървят и че двамата са все още заедно, заради клаузи по договора и концертите на пианиста, но ето, че това ще се окаже факт.

Видяхме как Вал отсвири Генчо на рождения си ден като грубо го напъди от снимките, на които искала да е сама. Коя влюбена жена би направила това?!... Сега обаче не това е важното, а последното, което Валерия заявила пред свои приятелки, доверяват близки до нея източници.

На поредния купон с дружките си в Плевен и няколко изпити чашки вино, Валерия признала това, което мнозина предполагаха. А именно, че си обича кучетата и другите животни повече от всичко и че не й се иска да ражда. Но не в момента, а по принцип.

"Не знам, това не е за мен. Поне сега изобщо не мога да си го представя, а и не знам дали ще се появи мъжът, който да ме накара да го искам. Не само кучетата и приютът, които ми отнемат почти цялото време и енергия, а и работата ми. Не искам да се откажа от едно от тях, или да не ми остава време, защото те са смисълът на живота ми", разбъбрила се Георгиева.

А Евгени, всички знаем, не само умира да стане татко, но го иска възможно най-скоро, заедно със сватбата. Е, няма как да му се получи при това положение. Не и ако булката остава Валерия.

"Като ги гледаме - хич, ама хич не са си лика прилика", коментират запознати.