Казусът Диана Димитрова срещу Юлиан Вергов май беше дотук. А финалът му изобщо, ама изобщо няма да се хареса на ищцата. Източници разкриха, че дело срещу актьора няма да има, защото следствието ще бъде прекратено. Никакви доказателства в полза на обвиненията, а много срещу в защита на Вергов.

Знаем, че Диана Димитрова показа снимки в нета и обвини Вергов, че я е изритал с тежка обувка в лицето. За това обаче няма нито медицинско, нито свидетели, единствено думите на актрисата, която по същото време е била и любовница на Юлиан.

Нещо повече - тя написа ясно, че около 30 души колеги са видели сцената на побоя и са готови да разкажат. И това е лъжа, защото в полицията са се явили няколко актьори, да, но са разказали съвсем друга версия.

По думите им, Диана е влязла след Вергов в гримьорната и е започнала неистово да му крещи. Той първо я е слушал, а после му е писнало и се опитал да я изгони. изтикал я навън, а тя паднала и съборила няколко стола, като очевидно може да се е ударила. Това са казали като свидетели в полицията колегите им.

Самият Вергов също е бил разпитан и категорично е отрекъл да е ритал или удрял Димитрова така, както тя го описва.