"Моят мъж", придружено от сърчице - това бе постът на Елен Колева в мрежата, над снимката, с която тя обяви, че вече е заета жена. Полага й се, след толкова дълго време на суша, коментират потребители. Реално след аферата си със Сашо Майонезата, а после и с Калин Терзийски, Колева, която по настоящем се пише Калева, не е обявявала своя връзка.

Край на сушата: Елен Колева показа новия си мъж! (разкри пикантни подробности от връзката си - СНИМКИ)

Мъжът от снимката видимо е чужденец, което обяснява и защо Елен отскачаше чат-пат зад граница, но явно предимно той е този, който идва в България. Вероятността гаджето й да се установи тук е голяма, още повече, че явно са луди един по друг.

Елен разкрива и пикантни подробности от спалнята, а именно, че мъжът й, също като нея, намира за най-апетитни от тялото й задните й части. "И аз най си ги харесвам, ако трябва да съм честна", смее се Колева.

Елен, която се е отдала от доста време на духовното развитие и материя, твърди, че креватните ласки не са всичко и самата тя е карала без тях цели девет месеца. "Една бременност съм си изкарала и изобщо не ми пречеше. Щом нямаш този, когото искаш, какво значение има дали ще го правиш, а и не ти е толкова хубаво дори", разсъждава Колева.

Дали с настоящия ще преминат към нещо по-сериозно, предстои да се разбере тепърва.