Евгени Генчев и Валерия Георгиева не са двойка, не и в реалния живот. Двамата са получили доста голяма сума пари, за да го играят годеници и да обикалят по предавания в Би Ти Ви, за да покажат, че видиш ли, форматът "Ергенът" наистина има благородна мисия - да събира хората като Купидон...

Това е нужно на телевизията, особено заради проваления първи сезон на шоуто, в който Виктор Стоянов и Виктория Капитонова не само не се влюбиха, но и откровено си признаха, че едва са изчакали да приключат снимките, за да избягат един от друг с 200.

Е, Евгени и Валерия ще го поиграят още малко двойка, до финала на настоящия сезон, когато цирковете ще се пренесат в "двора" на Алек Младенов и избраницата му - говори се, че това ще е Магдалена Томова.

А иначе - да, Валерия Георгиева има приятел и то сериозен, с когото живее заедно. Момчето е младо, казва се Георги и също като нея е спасител на кучета. Друго не сме и очаквали, разбира се... Валерия Георгиева и Георги заедно спасяват животни, а и пътуват.

Наскоро тя пусна снимка от полет до Мюнхен, показвайки два паспорта. А на питане в мрежата чий е вторият паспорт, Георги се засмя и коментира: "Тайна". Е, тайната вече не е тайна, а на влюбените да им е честито!

Източник: Crimesbg.com