Честито да й е на Анелия, а и на Любомир Захаринов, разбира се, който ще стане татко. Да, певицата най-после не просто загатна, а показа, че е бременна и очевидно Любо си е свършил майсторски работата.

Помним, че преди време Анелия лично обяви, че толкова силно обича Захаринов, че иска да му роди дете. Нещо, за което никога преди не е имала и намерение. Тя твърдеше, че има едно дете и това е Ивон Динева (щерка й от Коко Динев), която й била напълно достатъчна.

Край на догадките: Младият Захаринов оплоди Анелия! (41-годишната певица показа бременното си коремче - СНИМКИ)

За да се реши да бременее и да ражда след 40-така, значи наистина умира за мъжа си, говорят близки до тях източници. Преди вечер Анелия си показа и наедрялото коремче в столичен клуб, където събра очите на всички.

Тя никога не е излизала да пее в такъв вид - все едно на пазар в махалата. Винаги е била в изкусителни тоалети и рокли, а сега я виждаме неглиже, с широки дънки и дънково яке. Над ниската талия на дънките обаче ясно се вижда коремчето, което тя не се и опитва да крие.

Да, Анелия не е обявила устно, че чака бебе, но това се прави задължително от суеверие, докато не минат поне първите три месеца. От щастливото й лице обаче личи, че е нетърпелива да гушне общото им детенце с Любо.

Знаем, че той е по-млад от певицата, но любовта им изглежда истинска.

Източник: Телеграф