Елена Йончева и Пламен Тодоров официално са разделени!

Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но от една година личният й живот търпи сериозна криза. [caption id="attachment_614780" align="aligncenter" width="300"]Елена Йончева Елена Йончева не иска да вижда бившия си любим[/caption] Тя официално се раздели с бащата на сина си – архитект Пламен Тодоров, заради изневяра от негова страна. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си фаворитка Виктория, която е едва на 27 години.

Запознати твърдят, че в началото на лятото Елена изгонила Пламен с грандиозен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът й е преминавал границите на благоприличието, появявайки се на публични места с любовницата си.

С това чашата на тъпението й преляла – разгневена, Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им. Евродепутатката и бивша журналистка отдавна подозирала, че Пламен има друга жена. Но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточни върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата й била наложителна. Архитектът хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им преминали границата на строгото професионално общуване. Хора от обкръжението на Тодоров издават, че след раздялата с Елена той заживял с младата Виктория под един покрив. Това съвсем вбесило Йончева, която взела 3-годишният им син Теодор със себе си в Брюксел и от яд напълно ограничила контактите с баща му. Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало отлично.

Пламен се опитвал да омилостиви бившата и да организира по-чести срещи с хлапето, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго...

Засега архитектът не желаел битката им да влиза в съдебната зала, но ако се наложело щял да се стигне и дотам. Близки до евродепутатката обаче предполагат, че в скоро време тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата. Връзката на Пламен Тодоров и Йончева започна преди цели 10 години и премина през много изпитания. Тя забременя на пределната възраст от 52 г. след няколко опита инвитро в чужбина, но появата на бебето не успя да я превърне в кротка домакиня. Малко след раждането бившата половинка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и макар че постигна успехи в тази област, това се случи за сметка на личния й живот.

Покрай работохолизма й пострадаха отношенията с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало - дори не разговаряли.

Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, но на връзката им вече е в историята, а краят й настъпи с гръм и трясък, пише вестник Уикенд.