Ефирът се взриви преди минути, когато Алек Младенов реши да не даде роза и да изпрати по живо, по здраво най-колоритната и цветна участничка - Виктория Асенова, или Цър Пър, както всички си я знаем.

Когато моментът дойде, а Вики беше изправена срещу Валерия Дакова за единствената останала златна роза, Алек (след кратко колебание) я връчи на Вал. Всъщност Дакова получи втори и последен шанс от Алек, който побесня заради обидите, които тя наговори на Надя.

Въпреки това от предаването изхвърча Цър Пър, но то си беше ясно - Младенов не изпитва никаква химия към нея. Видно е за участничките, видно е за зрителите, но се оказа, че не е видно единствено за Вики, която не успя да скрие болката и огорчението си.

Тя се разплака и призна пред камерите, че не е очаквала това от Алек и че в момента не знае как да реагира. Но й остана надеждата, че шоуто скоро свършва и Алек е напълно възможно да не си хареса жена в предаването, след което да потърси нея.

"Кой знае, може и да ме потърси той после, може пак да се видим в реалния живот и тогава нещата да се обърнат. За мен Алек беше човекът, който си представях в живота си и с когото исках да създам сериозна връзка и семейство", сподели Виктория Асенова.

Източник: Crimesbg.com