Звездата разкрива, че всички мъже в живота й е трябвало да си направят кръвен тест, преди да им бъде позволено да й свалят гащичките.

„Когато някой искаше да се среща с мен, екипът по сигурността, който отговаряше пред баща ми, го проверяваше, караше го да подпише споразумение за конфиденциалност и дори го караше да се подложи на кръвен тест“ – пише Бритни Спиърс в своята бомбастична книга.

„Цялото нещо беше унизително за ухажорите ми и знам, че лудостта на тази система ми попречи да създам нормални връзки, а впоследствие и семейни отношения, да прекарам забавна вечер с ухажор или да намеря нови приятели – камо ли да се влюбя...“ – отбеляза 41-годишната Бритни Спиърс.

В книгата си тя говори предимно за двете си най-важни провалени връзки, които я доведоха до сериозни проблеми с психичното й здраве и поставянето й под попечителството на баща й Джейми. Първата любов на певицата – Джъстин Тимбърлейк, беше една от основните теми в мемоарите. Певицата разкри както за взаимните им изневери, така и за факта, че е направила аборт от колегата си по негово настояване.

Кръвен тест за всеки мъж, който иска да свали гащичките на Бритни Спиърс

Вероятно шантавата Бритни се опитва да се изкара вечната жертва – на семейството си, на средата, на обществото като цяло... Но хленченето й едва ли ще хареса на всички, макар че тя си има малобройни вече, но верни фенове...

Източник: „Уикенд“