Риалити форматът "Ергенът" е типичен нашенски куриоз - уж никой не го гледа, защото е откровена тъпотия, а всички говорят за него и го коментират. Как си запознат със ситуации и хора, без да ги гледаш, това е въпрос, на който всички можем лесно да си отговорим...

Е, очевидно е, че много от нашите популярни личности също хвърлят по някое око на предаването, за да могат да го коментират. На участничките - мераклийки за сърцето на Алек Младенов, обаче ще им стане лошо като разберат какво казва за тях един от най-харесваните и желани мъже в момента.

Кой е той ли?! Ами новият мачо на киното - Филип Буков, макар че не сме склонни да отнемаме тази "титла" на истинския мъжкар - Асен Блатечки... Но няма да спорим, а и тук темата е за момите.

Филип многократно вече е "хапал" същите тези моми и то го прави брутално. Според него, в имението е събрана такава сган, че на човек може да му се доповръща. Там няма нищо стойностно, нищо качествено.

"Красиви жени ли?! Та тук няма и една красива жена. Има само орангутани с две мозъчни клетки, които не съм сигурен, че работят денонощно. Май момичетата ги пускат в почивка, че да не ги изхабят бързо", коментира Филип Буков и взриви мрежата.

Източник: Crimesbg.com