В навечерието на 10-ата годишнина брачен живот, пълен с идилия и разкош, холивудският ас Джордж Клуни и адвокатката Амал Аламудин са пред развод – твърди в. „Сън“. Знаците за раздяла на една от най-известните холивудски двойки са многобройни, а последният е повече от категоричен – Клуни е обявил за продажба имението си в Италия „Вила Олеандър“, което беше постоянен дом на двамата е техните близнаци.

Според изданието бракът се разпада, тъй като Аламудин е получила предложение за работа в офиса на ООН в Лондон, а съпругът й нямал никакво намерение да върви след фустата й като детегледачка.

Психолози твърдят, че бракове между вечни ергени като Джордж Клуни и силни и амбициозни жени като Амал, много трудно оцеляват.

Според таблоидите Аламудин е направила всичко възможно да създаде нормални брачни отношения, но така и не успяла да се справи с чепатия характер на 62-годишния Джордж Клуни.

А що се отнася до евентуалния развод, едва ли ще станем свидетели на съдебно шоу. Двойката има железен предбрачен договор, който урежда всички въпроси до най-малките подробности. Все пак Амал е известна адвокатка, която със сигурност е изпипала всеки един детайл в контракта.

Източник: „Уикенд“