Алина Боз получи скромен букет от мъжа си за рождения си ден – отбелязват жеста турските медии. Красавицата е плод на смесен брак между баща български турчин и майка рускиня. Алина избра да празнува своя 26-и рожден ден в Бодрум, където кара лятната си ваканция със съпруга си милионера Умут Евирген, както и със семейни приятели – Къванч Татлъту, Башак Дизер, Бурак Яматюрк и др. Компанията ще се наслаждава на златните пясъци и чистата солена вода до средата на юли.

Умут Евирген – житейският партньор на Алина, е милионер, но явно не обича да харчи пари за цветя. За да натрием носа на скъперника, можем да кажем, че жена му е получавала далеч по-големи и пищни букети през годините от свои почитатели, и то без какъвто и да било повод.

Родената в Москва г-жа Боз каза „да“ на богаташа плейбой на 2 декември, миналата година. Двамата сключиха брака си на яхта, а сватбеното им тържество беше в крайбрежен ресторант в Истанбул. Милионерът Евирген е тв продуцент и собственик на фабрики, ресторанти и дискотеки побърза да свали Алина веднага след разтурването на годежа й с Митхан Джан Йозер – припомнят турските таблоиди.

Източник: „Уикенд“