Красимира Цочева от „Фермата“ 5, която се залюби в риалитито с Димитър Калайджиев и напусна съпруга си заради него, направи погача на момченцето им. Припомняме, че синът им се роди навръх рождения ден на баща си – 22 август.

 

Красимира успя да подлуди силния пол с кадрите от кръщенето на малкия Влади. По този повод блондинката се пусна по сатенена рокля, която носеше без сутиен, а под одеждата прозираха зърната й. Преди броени дни щастливото семейство имаше и друг повод за празник – рожденият ден на Красимира. По този повод тя написа: „ЧРД, Краска! Справи се и с тази година някак с финес, та даже и ти хареса. Няма лъскави снимки с торти и балони, подаръци. Просто аз и рошавото ми семейство. Обичам ви! Благодаря на Бог, че е с нас. Благодаря за смеха, за сълзите и всичкия този късмет по снимките“, отбеляза щастливата майка в социалната мрежа.

 

Красимира от „Фермата“ 5 се пусна по зърна на погачата на сина си

 

Припомняме, че двамата с Димитър Калайджиев се венчаха през март, като именно тя бе човекът, който му предложи да се оженят. И двамата имат по едно дете от предишните си връзки.

Източник: Уикенд