Да, Радина Кърджилова и Деян Донков приключиха отношенията си, макар да имат две деца. Причината е ясна на всички - кофти характерът на Донков и факта, че той е непоправим женкар. Поредната му афера с колежка от театъра преляла чашата и Радина казала край.

Доказателство за това, че решението й този път е окончателно, е коренната промяна във визията, на която една жена се решава само при тотален обрат в живота си. Кърджилова си смени цвета и самата прическа, а отгоре на това си напълни и устните с хиалурон.

Според мнозина това не й отива - говорим за джуките, но щом тя се харесва, кои сме ние да я съдим?! Нещо повече - устните й може би се харесват и на новия мъж в сърцето й. Да, да, такъв не само вече има, а и е в пъти по-готин и по-млад от Донков.

Радина Кърджилова е луднала от любов по колегата си Пламен Димов, който сравнително наскоро също е преживял развод. Може би двамата са се сближили именно покрай общите си неволи, а съдбата благосклонно е решила да ги събере.

"Ради е влюбена. Истински влюбена, както не сме я виждали от много време насам и дано с Пламен да са щастливи, защото го заслужават", казват техни колеги.

Източник: Crimesbg.com