Как може да си едновременно красива, умна, образована, интелигентна и възпитана, и... все да удряш на камък в любовта?! Е, оказва се, че може и дори се случва по-често, отколкото предполагате, а един от примерите за това е лицето на Би Ти Ви - Виктория Петрова.

Хубавата новинарка преживя поредица от кошмарни връзки, последната от която бе с бившия спортен министър Красен Кралев. Да, той и Вики имаха шест прекрасни години, но краят на романса им хич не беше прекрасен. Кралев хлътна по бившата плеймейтка Петя Велкова, която е била любовница на Ицо Стоте манекенки, а сега върти магазин за диаманти в столицата.

Като типичен мъж на повечко години, Кралев явно го удари кризата на възрастта и хукна подир Петето, а Виктория остана отново сама и с разбито сърце, но... Но ето, че се намери кой да събере парчетата и да ги съедини отново.

Колеги на Петрова разкриха, че тя има връзка от няколко месеца с богат бизнесмен, който обаче е доста по-млад от Кралев. Красив и харизматичен при това, той бил малко по-голям от Виктория, някъде около 50-годишен и се грижил за нея все едно е принцеса.

Двамата първо били само приятели, запознали се миналата година на рождения й ден, но тя трудно го допуснала до себе си, защото била разочарована от мъжете. С търпение и обич обаче господинът успял да я спечели и сега двамата били щастливи и адски влюбени.

Източник: Crimesbg.com