Ханде Ерчел прекара 2 седмици в Лондон с годеника си Хакан Сабанджъ. Двамата бяха в британската столица, за да гледат на живо двубоите от тенис турнира „Уимбълдън“. Звездната двойка беше в публиката на централния корт при един от мачовете на Григор Димитров – този срещу руснака Медведев, при който нашенецът получи болки в слабините.

Според свидетели Ханде страстно е подкрепяла Гришо, като не е прикрила симпатиите си към него дори пред годеника си. Става ясно, че в нейно лице нашият тенисист вече си има гореща фенка. Ако не беше заета 30-годишната актриса, отношенията на Григор и турската красавица можеха да надхвърлят рамките на симпатията.

Хакан ага похарчи луди пари, за да осигури билети за провеждания край Темза шампионат на трева. 33-годишният бизнесмен може да си позволи такива огромни разходи, тъй като е член на борда на директорите на семейния „Денса холдинг“. Любимият на Ханде Ерчел е от четвъртото поколение на могъщата фамилия Сабанджъ, която притежава 21 кораба и десетки фабрики в Турция.

Младият баровец предложи брак на красавицата от хитовите сапунки „Почукай на вратата ми“, „Дъщерите на Гюнеш“ и „Черната перла“ още миналото лято. Офертата си той гарнира с пръстен с диамант – припомнят запознати.

Източник: „Уикенд“