Кралицата на Инстаграм се завърна! Селена Гомес се появи в социалните мрежи с изключително горещи кадри, които за часове й върнаха славата на най-следвана звезда в Инстаграм. Бившата принцеса на Дисни отвя колежката си Кайли Дженър, която доскоро беше фаворит на феновете.

 

Селена, която от години страда от лупус и дори сложи на пауза кариерата си, сега изненадващо сподели, че се завръща. Певицата беше замразила всичките си профили в социалните мрежи и в едно интервю призна, че е разрешила единствено приложение за "Тик-ток" да се инсталира в телефона й.  Днес обаче кадърът толкова разгорещи феновете, че те побързаха да напишат "Тя се завърна на трона си! Кралицата отново взе короната", "Единствена и неповторима! Тя е звездата, която светът обожава!" "Най-после! Кралицата се завърна!", "Сбогом Кайли! Селена отново е номер едно!"

Кралицата се завърна! Селена Гомес подпали мрежата и разби Кайли Дженър с тези снимки (Горещи кадри)

сн. Инстаграм

Повод Селена да предизвика такъв фурор е новата й снимка от басейна. На нея певицата е с бяло горнище и черни бикини. И въпреки че изглежда все така пухкава, певицата определено беше невероятно гореща. До толкова, че измести Кайли от трона й в инстаграм. С една снимка само.

Кралицата се завърна! Селена Гомес подпали мрежата и разби Кайли Дженър с тези снимки (Горещи кадри) - Снимка 2

сн. Инстаграм