Трудно е да се повярва, че кралица Рания, която може да засенчи всяка холивудска знаменитост или супер модел вече е на 52 години. А освен това е майка и на 4 деца. Синът й всъщност скоро се ожени на великолепно сватбено тържество.

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки)

В първия ден на юни в Аман се състоя луксозната сватбена церемония на бъдещия крал на Йордания принц Хюсен Ал Абдула и неговата избраница принцеса Раджуа. Момичето не е от кралско потекло, но получи титлата си веднага след като сключи с принца граждански брак.

Булката е родена в Риад в семейството на богат арабски бизнесмен. А корените  на Раджуа са свързани с племето Субай. Нейните предци са били владетели на древния град Ал-Атар в Судаир.

За сватбата буката избра рокля на ливанския моден дизайнер Elie Saab с необичайно деколте на диагонал и тя изглеждаше перфектно.

Но свекървата според мнозина направо засечи снаха си. Кралица Рания избра тоалет в златисто-черно от колекцията на Диор. Който беше и луксозен и  изискан с високата си яка , маншети на ръкавите и фина бродерия взлатисто. Елегантната свекърва комбинира роклята със златни обеци и златна чанта.

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки) - Снимка 2

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки) - Снимка 3

Впрочем Рания блесна и на моминското  парти на снаха си. А според мнозина кралицата изглеждаше по-млада от Раджуа.

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки) - Снимка 4

А на снимката от годежа, който бе преди година Рания привлече всички погледи към себе си. Да се надяваме,  че двете ще станат приятелки и няма да се състезават с модните си образи.

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки) - Снимка 5