Ариана Гранде пусна всички заглавия на песни от предстоящия албум, който се очаква да излезе на 8ми март.  В списъка има парчета озаглавени "Да, и?", "Истинста история" и "Искаше ми се да те мразя". Попзвездата разказва за песента си "Fantasize", която изтече онлайн и се разпространи като вирус в TikTok, в интервю за Zach Sang.

В интервю за шоуто му 30-годишната изпълнителка на "7 Rings" разкри, че част от музиката ѝ от студийните сесии с продуцента, носител на "Грами", Макс Мартин, е изтекла в TikTok, включително песента ѝ "Fantasize".

От друга страна феновете смятат, че Ариана Гранде се хвали, че е отмъкнала гаджето си от бившата му жена. Им тракт, който е озаглавен: „Момчето е мое“. Почитателите й са убедени, че е препратка към бившата съпруга на Итън Слейтър.

Ариана и Итън обявиха връзката си публично през юли миналата година. Тогава двамата подадоха молба за раздяла със съпрузите си след среща на снимачната площадка на филма "Wicked".

Феновете я критикуват, че напада бившата му съпруга и за мръснишките текстве, които пее.

Новината за албума се появи за първи път на 27 декември, когато двукратната носителка на наградата "Грами" намекна за бъдещия си албум на страницата си в Instagram. Това ще бъде седмият ѝ студиен албум и първият след "Positions" от 2020 г.

Източник: telegraph.bg