Детето-чудо, както още си я знаем, е вече на 19 години. Навърши ги в Деня на детето, 1 юни, и вече все повече прилича на жена... колкото и да не си я даваме като малко и сладко момиченце. Да, това е Крисия, която, за разлика от Даниела Пирянкова, запази естествеността, ума и сериозността си.

Докато Даниела отдавна вече е Данна и грачи в чалгата, то Крисия реши да учи и да се развива, за което я поздравяваме. Не всички обаче харесват Криси и имат право. Това, на което нямат право, е да я обиждат и да се държат с нея като нерези, камо ли да я гонят от заведение.

Точно това се е случило с Крисия и две нейни приятелки, когато отишли в едно от столичните заведения да изпият по бутилка минерална вода. Собственикът, явно дърт простак, погледнал нагло Крисия и изстрелял, че минерална вода няма.

"Помислих, че се шегува първо и го попитах какво предлагат, а той започна иронично да ми изброява безалкохолните. С приятелките ми го изслушахме и пак помолихме за минерална вода, на което той буквално скочи срещу нас, нарече ни пикли смотани и ни прати да сме си говорили на някоя пейка", разказва Крисия с потрес.

А на опита й да поговори културно с въпросния, той се облещил: "Коя си ти, ма, мръхло?! Я чупката оттук!"... Селяндури, сър!