Гери-Никол все повече се опитва да компенсира угасналата си кариера с пошла визия и още по-пошли изцепки в мрежата, но вече става банално. И брутално дори. Тези дни тя потресе последователите си с огромно, но виснало от тежестта на силикона "виме", което тресеше пред очите им от Дубай.

Оказа се, че певицата си е наблъскала общо около 1300 кубика в пазвата и щедро се хвали, както с имплантите, така и с щръкналите им зърна. Цялостната й визия обаче е меко казано груба и тотално нехарактерна за момиче на нейните години.

Коя е тази лелка: Гери-Никол ужаси мрежата с увиснало "виме" и пошлост, а е едва на 24! (СНИМКИ)

Та тя е едва на 24 лазарника, но никой не може да й ги даде. Дори фенове в нета я определят като застаряваща лелка с поведение на магистрална труженичка - нещо, към което очевидно варненката се стреми с всички сили.

Коя е тази лелка: Гери-Никол ужаси мрежата с увиснало "виме" и пошлост, а е едва на 24! (СНИМКИ) - Снимка 2

Помним скорошното й участие в Хелс Китчън, когато отиде там с компания и поръча цялото меню. Гери беше в обкръжението на няколко мъже, но тя се държа най-просташки от всички тях. Не спря да се кикоти грозно и шумно през цялото време и дори самият шеф Ангелов се задържа при нея за по-малко от минута - после офейка.

Коя е тази лелка: Гери-Никол ужаси мрежата с увиснало "виме" и пошлост, а е едва на 24! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Виждаме го всеки път Виктор Ангелов, как се държи любезно, посреща и си говори дори с редица чалга певици. Само тази обаче не можа да я изтрае и му личеше. Но то такава простотия търпи ли се?!", коментираха зрители в нета.