Изглежда тази тема е много болезнена за него

След като стана ясно, че боксьорът Кубрат Пулев, по-известен като Кобрата има незаконно дете, бомбата взриви не само боксовите среди, а и светските такива.

Запознати твърдят, че майка на детето на Кобрата, е приятелка на бившата му изгора – чалгаджийката Андреа. На този етап обаче това е единствената информация по темата. Коя точно е жената се пази в тайна.

Коя е майката на детето на Кобрата?

Според една част от клюките – детето на Кобрата се е появило на бял свят в началото на януари. Други обаче пък твърдят, че детето му е вече на година и половина. Кое от двете твърдения е истина не можем да кажем, тъй като боксьорът крие упорито всичко, свързано с тази тема.

Андреа дала гласност по темата, след като разбрала, че Кубрат е забременил нейна приятелка. Тя се почувствала крайно унизена от случилото се и вероятно затова е решила, че може да му отмъсти, изкарвайки на показ кирливите му ризи.

При все, че отначало боксьорът се опитвал да я държи в неведение, истината видяла бял свят.

Мълвата носи, че майката на сина на Кобрата имала още едно незаконно дете – също момче.

Отново според клюките двамата с Андреа скъсали точно заради това, че певицата не успяла да понесе, че боксьорът ще гледа чуждо дете.

42-годишният Кубрат Пулев плащал издръжката за сина си като поп, но не искал да се шуми по темата.

Той винаги е твърдял, че иска дете, но нещата с Андреа не им се получиха. Това навежда мнозина на мисълта, че всъщност проблемът не е в него.

Друга гореща клюка носи, че покрай множеството изневери на боксьора, докато бил с Андреа, се открояват две т.нар. по-сериозни връзки. Едната е с красавицата Розали, а другата – с гимнастичката Йоана Николова. И двете обаче останаха непотвърдени.

На всичкото отгоре Кубрат Пулев се забърка и с американката Джени Суши, която му навлече сериозни проблеми в Щатите.

Източник: Уикенд