Приятели на Андреа са потресени от историята, която им е разказала и се чудят дали може да й е вярва. Тя им е споделила, че Кубрат Пулев я е заплашил, че ще я вкара в лудница, откъдето никога няма да излезе. Не е изключено това да е просто поредната изцепка на чалгарката, която твърди, че след тази случка развила страхова невроза.

 

Андреа вече била разделена с боксьора, когато получила тази заплаха и тя я приела много тежко. Припомняме, че финалът на отношенията им при Андреа бе придружен с алкохолни запои, примесени с медикаменти. Блондинката всяка вечер пишела съобщения на Кобрата и не спирала да го тероризира по телефона. Дори го заплашила, че ще сложи край на живота си като се нагълта с ударна доза приспивателни.

 

Кой заплаши Андреа с лудница?

Пулев обаче изобщо не реагирал на заканите й, вярвайки, че временната й криза ще отшуми. След като Андреа научила за новата жена на Кобрата и че е станал баща, тя отново превъртяла и започнала да следи Розали, и да я заплашва по телефона. Това вече преляло чашата на търпението на боксьора и той взел нещата в свои ръце – срещнал се с чалгарката в присъствието на адвокат и я накарал да подпише декларация, че няма да тероризира нито него, нито половинката и детето му, в противен случай ще подаде жалба в полицията и ще иска Андреа да бъде въдворена в лудница.

 

"Ти си психично неуравновесена! Мога да те тикна в лудницата и от там няма да излезеш никога! Не се съмнявай в това!", заявил категорично Кубрат, доколкото може да се вярва на думите на Андреа.

 

Не може да се отрече, че през последните години чалгарката се съобразява какво говори публично за бившия си и изобщо не споменава актуалната му половинка и децата. В същото време обаче не спира с изцепките си и редовно се появява на публични места в неадекватно състояние.

Източник: Уикенд