Фаталната Серенай Саръкая, получила прякора си Жената Демон, разголи гърдите си за предизвикателна фотосесия в Америка и даде повод на бившия си годеник Джем Йълмаз да се изгаври с нея по най-долен начин. Комикът пусна в социалните мрежи колаж, на който мъж с идиотска физиономия се е превъзбудил от скромните силиконови лимонки на красавицата от малкия екран.

Джем и Серенай, която сме гледали в „Кварталът на богатите“ и в „Семейството“, се гласяха за сватба само преди 4 години. Уви, пандемията от коронавирус им попречи да се венчаят, а после изневери и кавги разтуриха тандема им.

Миналия месец екранната Девин Акън клъвна Джем в Инстаграм, защото той си позволи да поругае Рамазана, като показа фотос с чаша алкохол пред него. В период на въздържание брадатият чешит си позволи да публикува в профила си снимка, на която пие коняк посред бял ден, а правоверната госпожица Саръкая не се стърпя и написа кратък, но убийствен коментар, който гласеше само една дума „Срамота“.

Явно този коментар на красавицата е жегнал актьора и той е решил да си връща за накърнената чест. Скромният бюст на Серенай никога не е будил възхищението на турците, но с кадъра Джем наистина се гаври с природните дадености на Саръкая. А гърдите не са сред тях, за разлика от убийствено дългите й бедра и фината талия...

Източник: вестник „Уикенд“