Кой ли не е минал през леглото на силиконката Джулиана Гани?! Скандални разкрития изтекоха от нейни близки, а поводът е участието й в "Като две капки вода", в което всеки път трябва да се среща с бивш любовник в лицето на Иво Аръков.

Да, да, същият Иво Аръков, който също се славеше с похожденията си навремето и беше забил плеймейтката Елена Кучкова. Кучкова не е с особено по-голям интелект от Гани, така че е напълно в стила на актьора да ги "мине".

С Джулката Иво не е бил гадже, разбира се, а просто се забавлявали в леглото около два месеца. Заварката дошла с участието на Гани в предаването "Мармалад", на което Аръков беше водещ заедно с Радост Драганова.

Още по време на снимките Джулиана започнала да мята "белтъци" към Иво, а той, понеже не са му много силни ангелите, се дал моментално. Двамата се изконсумирали още след предаването, а после се виждали периодично в течение на два месеца.

Това било в момента, в който Джулиана се разделяше скандално с бащата на първото си дете Илиян Найденов, а Иво имаше връзка, но явно не толкова сериозна.

Днес той е семейство с едрогърдата Габриела Николаева, която му роди и момченце Тео.

Източник: Crimesbg.com