Андрей Арнаудов и Емануела Толева са заедно като семейство вече доста години. Двамата имат едно дете и досега изглеждаше така, сякаш продуцентът си е намерил майстора (или по-точно майсторицата)... Знаем, че всички предишни връзки на Андрей се разпадаха, а бракът му със сръбкинята Даниела Яков приключи със скандален и опустошителен за нея развод.

Всички вярваха, че манекенката Емануела е хванала здраво юздите на бившия плейбой, но какво се оказа. Истината е точно в обратното - просто Арнаудов най-после си е намерил жена, която да си мълчи и да го слуша. Това стана ясно днес, по време на гостуването им при Георги Любенов по БНТ.

През целия разговор те уж бяха двама, а говореше само Андрей. Нещо повече - той видимо не остави жена си да се изкаже като безпардонно я прекъсваше в мига, в който опита да си отвори устата.

"Ох, той у нас с часове може и дума да не изрече, но като отиде в ефир и е толкова приказлив, сигурно е от професионалното изкривяване", опита се да излезе от ситуация Емануела, но усмивката й бе доста "крива".

Тя призна обаче нещо, от което и тази на мъжа й се изкриви. А именно, че когато работи заедно с него в проекти и продукции, никога не знае колко пари ще получи и колко той ще реши да й даде.

Това така разяри някои зрителки, че те моментално нападнаха Арнаудов в мрежата, наричайки го диктатор.