Макаронът в "Маскираният певец" е поп фолк изпълнителка

Фаворитът на зрителите в шоуто за имитации "Маскираният певец" - Макаронът, е фолк певицата Деси Слава. Заради мистиката, в която е обвит изпълнителят под костюма на френския сладкиш, зрителите на предаването го оприличиха на най-загадъчния персонаж от първия сезон, който стана победител - Гарванът. Факти от биографията на гласовитото миньонче от Раднево съвпадат в жокерите, които бяха дадени. Преди 3 години 41-годишната изпълнителка на хита "Мъжете всичко искат" стана майка за втори път от младока Благой Найденов. Сексапилната блондинка така и не успя да влезе отново във форма и да свали излишните килограми, които натрупа по време на бременността си. В резултат на следродилната депресия певицата все по-често похапвала сладки неща, а в личния си профил в Инстаграм бе споделила неотдавна, че любимият й сладкиш е макаронът. За да маскира пухкавото тяло на Деси, стилистката на шоуто Кремена Халваджиян хитро я прикрила под обемистия костюм на Макаронът.

Издайнически жокери

Издайническите жокери за загадъчния участник бяха, че джобноформатния макарон е родом от Южна България. Обиколил е света и е много религиозен. Деси е висока 1, 60 см и се нарежда сред най-ниските певици у нас. Родена е в Раднево, но от 7-годишна живеела в малкото миньорско градче Гълъбово с по-малкия си брат Милен и родителите си. По това време те се развеждат и тя заминава при баба си и дядо си в китното селце Пет могили. Там учи само една година, след което майка й се омъжва повторно и семейството се установява в курортния град Хисаря. Детството й не преминава безгрижно в игри, като на другите деца. От 9-годишна Деси започва да помага в отглеждането на сестра си Ина, а три години по-късно се ражда и другата - Ния. Вторият й баща е лекар - гинеколог и повлиява много за изграждането й като личност. 15-годишна Деси се връща в Гълъбово, за да учи в техникум по енергетика. Живее при баща си, мащехата си и брат си, който остава след развода да живее при бащата. На 17 години Деси бяга от вкъщи заради неразбирателство с родителите си. Остава за малко при приятелка, след това заминава за кратко в София и накрая се установява в Димитровград, където стартира професионалната й кариера. "Мистерията около този герой е пълна. Преди две седмици уважаемите панелисти нямаха идея кой може да е в този костюм. Даже чух тяхна реплика: "Големи ядове ще имаме тука", заяви Геро. Азис предположи, че под костюма на Макаронът се крие неговата колежка Деси Слава, чиито глас няма как да не разпознае, дори и модулиран.

Противоречив персонаж

Според него Макаронът бил доста противоречив персонаж. "Аз познавам този глас до болка. Това е чудовищен глас. Това е певица, с която аз съм излизал на една сцена. Аз съм щастлив, че този глас се изявява в нашия жанр. Само ние можем да си позволим този глас. Това е моята любима колежка, която е родена на моята дата - 7-ми март. Това е Деси Слава! На милион процента това е тя и никой не може да ме разубеди, че не е тя", категоричен бе чалга кралят, пише "Уикенд". Алекс Раев потвърди, че много от уликите водят към Деси Слава, но предположи, че Макаронът е актрисата Милица Гладнишка, която може да променя глава си до неузнаваемост. Владо Пенев заяви, че е убеден, че под костюма се крие българската финалистка на "Евровизия" и участничка в четвъртия сезон на "Х Фактор" Виктория Георгиева. Гост панелистът Ники Сотиров се хвана за уликата, че Макаронът е много вярващ човек и заяви, че според него това е Петя Буюклиева. [caption id="attachment_643955" align="aligncenter" width="300"]Стана ясно кой е Макаронът в "Маскираният певец" сн. hotarena.net Стана ясно кой е Макаронът в "Маскираният певец" сн. hotarena.net[/caption] Панелистите избраха Азис да зададе въпрос към маскирания участник. "Живяла ли си някога в Америка?", попита кралят на фолка. Както е известно, Деси Слава живя известно време зад океана с бащата на първородния си син Михаил. Макаронът обаче избяга от отговора, заявявайки, че всеки един артист е гражданин на света, предават от hotarena.net.