През далечната 1994-та година Джеймс Хюит попада под светлините на медиите, когато си партнира с Анна Пастернак, което е автор на Влюбената принцеса.

Именно с него се смята, че принцесата е имала връзка според запознати. Именно и той се смята за баща на принц Хари, а не принц Чарлз.

Хюит е офицер от кралската кавалерия, а принцесата го среща през 86-та година. Тогава в разговора им става ясно, че той в момента е инструктор по езда, а Даяна споделя, че има страх от коне. Така и се сближават, след като офицерът й предлага да помогне, за да го преодолее.

Тогава се предполага, че е започнала връзката им, продължила няколко години. В същото време официалната й връзка с принц Чарлз е нестабилна. По това време и Чарлз поддържа тайна връзка с бившата си приятелка Камила Паркър.

Слуховете за връзката на принцеса Даяна с кралския кавалерист се потвърждават и от личния й бодигард – Кен Уорф. Той споделя, че в края на 80-те години авантюрата й е прекъсната, след като любимият й я изоставя, за сметка на кариерата си. Тогава тя се почувствала много предадена.

Източник: blitz.bg

Кой е любовното разочарование на Даяна и той ли е бащата на Хари?