Твърденията на Лейди Гага и Брадли Купър, че никога не са били истински влюбени и никога не са имали интимент контакт най-сетне май са хванали дикиш пред третата в триъгълника – Ирина Шейк. 36-годишната моделка има 5-годишна дъщеря именно от холивудския актьор, за когото мълвата твърди, че бил алчно завлечен от страстната жена вамп Лейди Гага.

Сега Ирина Шейк и Брадли Купър се радват на нова близост, но само те си знаят кой на кого и в каква степен е простил. Но на проследим историята... Всичко започва през 2018 г., на снимачната площадка на филма с участието на Брадли и Лейди Гага – „Роди се звезда“. На церемонията по връчването на Оскарите, певицата, която печели статуетка за музиката си, и актьорът правят такова изпълнение на живо на песента, че всички остават без дъх.

И публиката, и зрителите твърдят, че Брадли и Лейдито изглеждат толкова влюбени, че това чувство е пропито в телата им и цъфти от очите им... Това сряза като със самурайски меч сърцето на Ирина Шейк. Рускинята посочи вратата на неверния Брадли и оттогава минаха повече от 3 години. До това лято, когато актьорът и моделката бяха забелязани отново заедно и нещо повече – прекараха заедно лятната си почивка.

Кой е излишният в триъгълника Лейди Гага – Брадли Купър – Ирина Шейк?

Сега Брадли твърди, че накарал Лейди Гага да изпълнят парчето „Shallow“ като истински влюбени, като това театро само би покачило още повече рейтинга на филма.

Е, влюбени или не, Брадли и Лейди Гага не са заедно към днешна дата. И е факт, че актьорът отново се радва на близостта на бившата си Ирина и на дъщеричката си Леа.

Източник: „Уикенд“