Поп фолк изпълнителка се крие в костюма на Букетът в "Маскираният певец"

Поп фолк изпълнителката Рени бе разпозната под маската на Букетът в шоуто на Нова тв "Маскираният певец". Зрители усетиха характерното за певицата изговаряне на звуците "с", "ч", "ш" и свързаха с нея основната част от уликите зад скрития в костюма участник, които предаването предостави.

Красноречиви улики

Още с първото си изпълнение в шоуто Букетът бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, тъй като уликите бяха твърде красноречиви, за да има каквото и да е объркване по темата. В тях бе посочено, че става въпрос за човек, когото хората "винаги са харесвали и са го търсили за различни поводи", а самият той "никога не е отказвал да стане част от празника на всеки, който иска да се радва на неговите цветя, красота и присъствие". И тъй като гласът е женски, става ясно, че в костюма се крие изпълнителката, която е била канена на всевъзможни празници - сватби, кръщенета и банкети, а това най-често се случва при поп фолк певиците.

Работа в скандинавските страни

Една от най-уязвимите улики е, че в миналото Букетът е работил в скандинавските страни, което е още една "сламка", която води към поп фолк изпълнителката Рени, пише "Уикенд". В началото на своята кариера тя пее в Норвегия, като репертоарът й тогава е от поп и рок песни. [caption id="attachment_682625" align="aligncenter" width="300"]Рени се крие в костюма на Букетът в "Маскираният певец" сн. Инстаграм Рени се крие в костюма на Букетът в "Маскираният певец" сн. Инстаграм[/caption] В уликите се набляга и на широката усмивка на маскираната личност, а това отново води към Рени. Тя е позната като най-усмихнатата представителка на лекия жанр, предават от show.blitz.bg. Алекс Раева, която е част от панела в "Маскираният певец", предположи, че в костюма на Букетът се крие Жана Бергендорф, а гост панелистът Гала бе категорична, че това е нейната съседка Бони.