Да се съгласиш да участваш в риалити шоу или дори в предаване като "Черешката на тортата" си е доста рисково начинание, което може да ти срине за секунди имиджа. Защото едно е да се появяваш в ефир като водещ или да даваш нагласени интервюта, а съвсем друго е да си в реална среда, с други хора, които са напълно различни от теб.

Това разбра Калина Крумова, но явно по трудния начин, защото участието й в "Черешката" я превърна в меко казано антипатична на зрителите. Масово потребители в нета я плюят като особено настървени станаха коментарите след нейната вечер на готвене.

Тогава Калина, която успя да врътне манджите добре, се показа като крайно неучтив домакин и едва ли не като невротичка. Тя искаше да разговаря само на определени теми, които бяха две - работата й и миналото й като депутат. Добре де, но гостите й искаха по-човешки разговор и се интересуваха от брака й с Боби Турбото.

А и с право, защото двамата умело скриха връзката си, чак до самата си сватба. Този въпрос искрено развълнува гостите на Калина, но тя се отнесе повече от безцеремонно и грубо като отсече, че за личния си живот няма да говори.

"Тази за коя се мисли и какво иска да покаже - че я е срам от мъжа й ли?! Защото така излиза. Уж голямата любов, а не го споменава дори. Много е злобна тая", коментират в нета.