Въпреки духовното си извисяване, връзките с космоса, медитациите и йога практиките, Елен Колева си остава жена. И не може да преодолее напъните за плътско усъвършенстване, с които, разбира се, се надява да се котира по-добре на пазара за мъже. Все пак да не забравяме, че актрисата е на 38 години, което си е почти 40-така...

Това, което е направила обаче, потресе не един и двама от последователите й, които си плюха трижди в пазвите. Елен е надарена с хубаво лице по рождение и все още не й се налагаха никакви интервенции по него. Е, тя явно е била на различно мнение, но ни е любопитно какво смята сега... когато е видимо окепазена от нелепо поставени филъри.

Кошмар: Филъри изкривиха и обезобразиха хубавото лице на Елен Колева! (СНИМКИ)

Особено в областта на скулите, гледката е страшна. От едната й страна скулата направо хвърчи настрани, все едно всеки момент ще се отдели от лицето и ще заживее собствен живот. Двете й страни са коригирани различно, да не говорим, че въпросните "красотни" процедури не само са я загрозили, но и рязко са я състарили.

"Абе, тази що не си гледа космонавтиката ли беше, космологията ли беше... Нали извисена, нали туй-онуй?! Какво е хукнала и тя по дерматолози, все едно в "Ергенът" ще влиза. Пусто и тя не се находи, ама май отдавна няма мъже, дето да я искат", коментират в нета.