Бившата водеща - Венета Райкова обожава да занимава хората със собствената си персона. А и как иначе - нали същите тези хора трябва да й купуват книгите, които провъзгласява като бестселъри...

Работата е там, че Райкова вече е бъзикана и одумвана от мнозина в мрежите, защото обикновено постовете й са свързани единствено с хвалби по неин адрес, рекламира се жената... Направи го дори и сега, когато е контузена и има проблеми с крака.

Райкова не уточни за какво точно иде реч, но каза, че трябва да лежи, защото има болки и проблем с коляното. А след това буквално се оля със следния коментар: "Представете си, трябва да нося временно ортеза на коляното си, но не можаха да ми намерят подходяща. Крачето ми се оказа толкова стройно, грациозно и слабо, че няма размери като за мен и се наложи да поръчаме", възхищава се сама на себе си Венета.

А в нета някои се хванаха за главите от потрес. "То хубаво човек да се обича, даже е задължително, но тази избива рибата. Що не вземе да се омъжи сама за себе си, нали имаше една такава в Италия?! Добре, че Тишо поне се отдели да си живее живота и вече си има друга", коментират потребители.