Едва ли от погледа ви е убягнала новата модна тенденция – известни личности да се показват на снимки от ваната. Очевидно са обявили негласна битка за лайкове.

 

Няма никакво съмнение, че когато някоя известна личност бъде забравена от медии и почитатели, голата плът ги връща безотказно в „мача“.

 

Сам в рамките на една седмица с кадри от подобно естество се похвалиха поп иконата Михаела Филева, тв водещата Мария Силвестър, бившата изгора на Константин – фолк певицата Райна, както и самият той разбира се. Той обаче сякаш се пусна от ваната като подигравка към всички гореизброени.

 

Изпълнителят на „Черна роза“ публикува кадър, който го е уловил със сапунисана глава и втрещен поглед. Разбира се кадърът успя да постигне целта си – забавлява здраво последователите му.

Под снимката гласовитият изпълнител отбеляза, че ранно пиле, рано пее, пожелавайки на почитателите си хубав ден. Те пък го засипаха с шеги и закачки.

 

Всички негови фенове много бързо загряха, че всъщност този кадър е гавра с колежките му, които трупат лайкове с изключително евтини номера, каквито са тези снимки.

За никого не е тайна, че в последно време Константин е заложил основно на почивката, след като в началото на миналия месец отново се сблъска с проблем с гласните струни.

Оттогава прави всичко по силите си, за да се погрижи за здравето си.

Източник: show.blitz.bg

Константин втрещи всички – показа се гол и… (ФОТО)