Лайфкоуч компания от САЩ уволни сто души служители, след като принц Хари подписа договор за работа с президента им. Херцогът на Съсекс се оказа отговорен за загубените работни места на 100 души, а тяхната оценка за него е повече от критична.

"Истината е, че никой не знае с какво се занимава принц Хари. В действителност той няма никакви отговорности", коментират бившите членове на компанията. "Има подписан договор като медиен експерт и получава 7-цифрена заплата за това. Но какво се крие зад това не е ясно", коментират запознати.

Много от служителите, които са общували със Съсекс казват, че не виждат никакви качества у тях, които да ги превърнат в пълноценни специалисти по медийна комуникация. Дори Нетфликс, които им платиха астрономическа сума споделят, че Меган и Хари не са успели да предоставят толкова качествено съдържание, колкото те самите търсят.


В същото време подкастовете на Меган също бяха прекратени, а тя беше обвинена, че няма никакви качества за водеща, нито умее да работи добре пред камерите. По всичко изглежда, че и последният им проект като медийни консултанти също не се радва на голям успех. Някои продуценти им подхвърлят да се пробват в риалити форматите, но мнозина се съмняват, че Хари ще падне чак до там. Все пак херцогът все някъде трябва да се спре...