Определено дъщерята на Лияна не е взела гена й, нито любовта й към спорта, диетите и постоянните тренировки. Това е видно с просто око от снимките й на двете. Лияна прехвърли 40-така преди няколко години, но мерките й не са просто уау, те са перфектни - ще речеш, че отива на конкурс за супер модел на света.

Тя не спира да тренира, бяга като луда с километри - минимум 12 на ден, вдига тежести за релеф и най вече яде като пиле - с порции, в сравнение с които и гурмето ще ни се стори бол-бол. Това е режимът й от години и по всичко личи, че няма никакво намерение да се отпуска.

За разлика от нея обаче, щерка й Дениз Йозджан е далеч по-нормална и си гледа кефа и живота. Да, тя изобщо не може да се похвали с мерките на родителката си, но и не е нужно. А и пред гръдната й обиколка, всичкият зор на Лияна за съвършенството, изглежда безсмислен.

И как да не - потребители полудяха по пищните форми на младата Дениз, която в момента е в Абу Даби и изкушава местните мъже. Нищо чудно да я хареса някой тамошен магнат, каквато е засукана и определено има за какво да я пипнеш.

Мацката е наистина апетитно парче и мнозина я съветват да я кара все така, да не се вманиачава по диети.

Източник: Crimesbg.com