Ралица Паскалева, която беше близо до финала на шоуто "Като две капки вода", потвърди, че очаква второ дете. Тя сподели бременни снимки в социалните мрежи и коментира: "1+1=4", намеквайки за очаквания нов член в семейството.

 

Така стана ясно, че Ралица Паскалева и нейният партньор Теодор Салпаров скоро ще се радват на ново бебе. Те вече имат син на име Максим, който се роди преди 5 години.

 

Колегите на Ралица Паскалева залагат какъв пол ще е бебето й

В риалитито Нова тв "Игри на волята" и в "Като две капки вода", Ралица Паскалева показва уникално присъствие на екрана. Като бременна, всяка жена има различно излъчване, но Ралица Паскалева изглежда напълно преобразена и сияйна.

 

Актрисата, която и без това е изключително красива, става още по-завладяваща и обаятелна, когато очаква дете. Така стана по време на бременността със сина й Максим, когото тя зачена, докато работеше в сериала „Откраднат живот”. Същото се случи и по време на участието й в „Капките“ тази пролет.

Без да напълнява видимо или фигурата й да се променя, лицето на Паскалева и двата пъти като че ли започна да сияе и това издаде, че е в радостно очакване на бебе.

 

На финала на шоуто в края на миналия месец вече се виждаше изпъкналото коремче на Ралица и не остана съмнение, че тя се готви за второ раждане. Миналата неделя актрисата го потвърди. Тя показа две нови снимки, на които състоянието й личи недвусмислено. За едната позира сама, а на втората е с половинката си Теодор и със сина си Максим.

 

Ако се съди по вида на Ралица, раждането най-вероятно ще е в късната есен. Актрисата все още пази в тайна пола на бебето, но след сина й сега приятелите й пожелават дъщеричка. За феновете й обаче е важно дали ще могат да я гледат през есента в „Игри на волята“. Известно е, че се готви нов сезон на риалитито, който най-вероятно отново ще се снима на морето, както предишните четири издания.

 

От Нова тв към момента са обявили, че ще го излъчват от септември до декември, но снимките най-вероятно ще приключат до края на септември. Според официалната информация, която е налична към момента, водещите няма да се сменят. Ралица ще трябва да води в напреднала бременност, освен ако в последния момент не се вземе друго решение и не й намерят заместник.

 

Зрителите коментират, че ако Паскалева се оттегли искат на нейно място да застане водещата от първия сезон – Алекс Сърчаджиева. Това обаче едва ли ще стане, тъй като актрисата в момента има договор като лице на конкурентната Би Ти Ви.

Тя води следобедното съботно шоу „Животът по действителен случай”, което най-вероятно ще продължи да се излъчва и през есента. Няма как едновременно да бъде и в Би Ти Ви и в Нова тв.

 

След провала на Ваня Джаферович като водещ на „Сървайвър“ и участието на жена му в сезон 4 на „Игрите“ много зрители се шегуват, че семейство Джаферович вече трябва да водят риалитито на Нова тв. „Нека те да бъдат новите Димо и Ралица! За рейтинг!“, коментират с ирония хората.

 

Истината е, че бременността поне засега не пречи на работата на Ралица Паскалева.

В „Капките“ тя показа завидна енергия, а силите й като че ли са се удвоили. Когато беше в очакване на Максим, тя не спря участието си в „Откраднат живот“ и беше на работа почти до раждането. Актрисата едва ли ще слезе от екрана на Нова тв и най-вероятно ще се завърне на работа при първа възможност след раждането.

Източник: Уикенд