Мнозина знаят, че отдавна вече има и такова понятие като оперативно удължаване на краката. Самата Енджи Касабие призна навремето във ВИП Брадър, че умува дали да не се подложи на тази интервенция, само че се боеше от болките, тъй като преди да се удължат и изправят, краката се чупят от лекар. Гадничко звучи, нали...

Е, този въпрос никога не е бил на дневен ред при синоптичката Натали Трифонова, чиито долни крайници са си съвсем естествени - природна даденост. И ако някои имаха дори минимални съмнения, то тя ги разсея днес.

Блондинката пусна своя снимка от първи клас като поздрав за всички ученици, а и да се покаже каква е била кукла и тогава. Действително от кадъра личи, че дългите й крачета са още от детството, както и присъщото й женско кокетство.

Забележете муцунката и палавата усмивка на Наталито като малка - от онзи момент още се разбира, че ще стане суетна мадама. В първи клас тя е била с доста светла коса, която впоследствие или потъмнява сама, или през първите години в телевизионния ефир тя си я боядисва почти черна.

Русото обаче й отива в пъти повече, както отбелязват последователите й. Странното е, че кокетка като нея още няма сериозен мъж до себе си - страх ли ги е, или тя е с твърде високи критерии?!

Източник: Crimesbg.com