Упоритите слухове, че идолите на младежите от „Комбина“ Ваня Цветкова и Иван Иванов са гаджета, шестват години в общественото пространство. Тогава не е модерно да говориш за личния си живот, но въпреки че двамата отричат тези клюки, хората продължават да ги гаджосват сякаш са родени един за друг.

В „Лавина“ Ваня Цветкова и Иван Иванов се впускат в една от най-еротичните сцени в родното ни кино дотогава. Макар и двамата да са притеснени пред камерата, именно оттам тръгват слуховете, че двамата актьори не поддържат само професионални отношения. Истината е, че по време на снимките Ваня е гадже на друг колега – приятеля от ВИТИЗ Огнян Купенов, който в същия филм играе нервака Бранко.

В Младежкия театър, където отива след ВИТИЗ, има още един мъж, който е непреодолимо влюбен в красавицата – актьорът Владо Пенев. Те се познават отппреди – всъщност Владо кандитаства във ВИТИЗ именно заради Ваня.

Кои са големите любови на фаталната Ваня Цветкова

За единствения си съпруг Павел Дойчев, на когото е кръстен и единствения й син, Ваня Цвекова избягва да говори. Срещат се още в „Лавина“, но снимат заедно и екшъна „Комбина“. Повел вече има един несполучлив брак зад себе си и Ваня може би вижда у него улегналия и сигурен алфа мъжкар. На сватбата им кумуват Иван Иванов и жена пу Петя Силянова.

Източник: „Уикенд“