49-годишната Жени Марчева изуми всички и накара мнозина да възкликнат - "Евала, како!". Колежки на бившата водеща по Би Ти Ви разкриха, че Жени може да мине под венчило и то по-скоро от очакваното, защото на ръката й вече се мъдри годежен пръстен.

Тя се появи с него в ефир наскоро, а преди дни пусна загадъчна снимка със сърце, над която написа многозначителното: "Кой ли?!"... Да, кой ли е мъжът, който успя да завърти главата на Марчева, още повече, че неотдавна тя приключи брака си, който издържа цели 20 години.

Раздялата с мъжа й дойде като гръм от ясното небе дори за колегите й, но тя запази мълчание по темата. Днес обаче става ясно, че Женито не просто е забърсала нов мъж, но въпросният мъж е известен и се занимава с политика. Което още повече накара всички да наострят уши и да се запитат кой е той?!

Е, сигурни сме, че скоро ще разберем това, а сватбата на Жени Марчева, ако има такава, ще е съвсем скромна. Тя не искала да чува за пищни тържества и бели булчински рокли, още повече, че вече е на години и е разведена жена.

"Кефи ни как кротко си "опича" работите. Не се показва много, не се фръцка като кифла насам, натам, но явно знае какво да прави, за да завърти главата на мъж и то на политик. Браво на Марчева", цъкат с езици колегите й.

Източник: Галерия