Че е известен с това колко бързо може да се влюби и разлюби Благой Георгиев, това не е новина. Но екс футболистът е напът да подобри собствения си рекорд, тъй като от венчавката му с Полина Спасова са минали броени месеци, а нещата помежду им вече далеч не са така огнени и пламенни като преди.

Кога се ожени, кога се отегчи: Вижте черно на бяло как куца бракът на Благой Георгиев и Полина! (ШОК СНИМКИ)

Право казват някои, че подписът убива любовта, но при Джизъса направо я реже в зародиш. Гледали сме му сеира с бившите, така че защо да не го гледаме и сега, с новата му булка Полина Спасова?!

Близки до Благо разкриха, че напасването на характерите в ежедневието и бита далеч не е така розово като, когато сте гадженца и Георгиев вече болезнено е разбрал това - отново. С Полина все по-често имали хър-мър в отношенията, а Благой все повечко гледал да е навън и да го няма.

Дали мач ще гледа с приятели, дали на гости по мъжки ще им ходи, или нещо друго, но забежките му извън дома ставали все по-чести. А най-голямото доказателство за психологичните му "ядове" е фактът, че за нула време се стопи до неузнаваемост.

"Виждали ли сте го такъв, ние не! Станал е кожа и кости, нещо здравата го яде, но тепърва ще му става още по-тегаво и тясно около врата. Ами като зачене Полина, като дойдат и другите грижи?! На колко години е станал и не проумя, че като не става за семейство, не трябва да го създава", коментират източниците.