Рахатът на Благой Георгиев май беше дотук. Екс футболистът се ожени едва преди няколко месеца за Полина Спасова и се късаше да се подмазва на родителите й, но явно тъстът не е толкова глупав, че да се хваща на празни приказки и 34-каратови бели усмивки.

Близки до велинградчанката, чиито родители притежават ресторант в столицата и хотел във Велинград разкриха, че между Джизъса и бащата на Поли вече са настъпили търкания. Причината обаче и поне засега, не е кръшкане от страна на Благой, а... пари.

Бащата на Спасова пръскал солидни средства за издръжката на младото семейство като поел изцяло сватбата, медения месец, почивките, а и самите разходи в ежедневието им. Той постоянно наливал пари в "касичката" на младоженците, но в един момент започнал да се дразни.

"Нормално е. Полина може да е още много млада, а е и жена, но Благой е зрял мъж, който може да прави деца и да се жени, а не може да издържа семейство. Фактът, че буквално е съдрал джоба и очевидно не възнамерява да се заеме да оправи положението си, вбесява тъста му. Всеки на негово място би реагирал и той му постави ултиматум - или се взима в ръце, или му спира кранчето", разкриха източниците.

Това е и реалната причина Благой Георгиев да се стресне и да хукне да кандидатства за "Сървайвър", от който се надява да се върне с 200 бона.