Линда Петкова, жената на Кирил Петков, може би е преустановила здравословното си и диетично хранене, което изповядваше и това си личи с невъоръжено око. Папараци уловиха дамата на връщане от химическо чистене, намиращо се близо до дома им, където бе дала няколко палта.

Усмихната и видимо напълняла, Линда се разходи пеша от химическото до вкъщи, като през това време се видя колко е "загладила косъма". Не, че е лошо, има апетит жената, хапва си.

Кога се наля толкова?! Линда Петкова сменя гардероба с нови дрехи, старите не й стават! (СНИМКИ)

Странно е с какво се храни при все, че все по-рядко може да бъде засечена в сладкарницата си, която навремето предизвика скандал със солените цени на сладките и диетични торти и десерти.

Кога се наля толкова?! Линда Петкова сменя гардероба с нови дрехи, старите не й стават! (СНИМКИ) - Снимка 2

Линда е облечена в панталон и черно палто, но колкото и широки да са те, не успяват да прикрият наедрелите й форми. При нея проблемът с напълняването е като при повечето дами - основно е съсредоточен в бедрата и в ханша. Всъщност и Лена Бориславова качи там и не може да си върне още фигурата след раждането.

Кога се наля толкова?! Линда Петкова сменя гардероба с нови дрехи, старите не й стават! (СНИМКИ) - Снимка 3

Защо свързваме в един материал Линда и Лена ли?! Не мислим, че е нужно да припомняме едни истории с парапети и бивши премиери... Стари са, а и вече е ясно - Лена си е с Миро Иванов, а Кирчо с Линда.

Източник: Пик, Crimesbg.com