Синът на Алисия и Валери Божинов - 17-годишният Валерко е лудна от любов по годеницата си Ивет Кочова. И това е съвсем нормално - първото влюбване е като болест, особено при момчетата, които ако наистина изпитват сериозни чувства, са готови да направят всичко за избраницата си.

Явно такъв е и случаят с Валери - младши, който доказа любовта си като дори предложи на Кочова годеж, по време на ваканцията им на Малдивите. На която ги заведе Алисия, разбира се. Ивет е с година по-голяма от Валерко, но явно го води с доста "обиколки", що се отнася до хитрост и тънки сметки.

Наблюдателни забелязаха, че макар и още съвсем млада, да не кажем малка, Ивет Кочова се интересува от пластични интервенции и последно си е направила джуките по-големи от на бъдещата си свекърва. То не е устна, то не е чудо и за всичко плаща гаджето й.

Хора от обкръжението на малката кокетка разкриха, че тя е силно материално момиче и умее ловко да манипулира Валери, за да го "дои" буквално като крава. Разбира се, парите, които момчето пръска по нея, са на Алисия, на която скоро може да й писне от цялата тази история. И ще е напълно права.

"Тая Ивет Валери ли обича, или парите на майка му?! Дано не нарани момчето, но май му е първата любов, така че ще трябва да премине през това", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com