Думите на Коцето втрещиха всички, този път се оля!

Константин продължава да изумява с откровенията си. Поп фолк певецът си призна, че през организма му и горкия му черен дроб са преминали солидни количества алкохол. И то не само огромни, ами направо плашещи. Коцето откровено разкри, че той е изпил над три тона уиски, любимото му питие.

И то цифрата е такава, само докато е бил по участия. Иначе в самостоятелните си изяви у дома и с пиянските вечери с приятели цифрата главоломно тръгвала нагоре.

[caption id="attachment_437584" align="alignright" width="300"]Коцето Как ли приема Надя постоянните изцепки на Коцето?![/caption]

Тези откровения един от най-тиражираните певци на „Пайнер” разкри в едно от клубните се участия. Дори ако не успеел да довърши предварително начертания си репертоар от песни, това означавало само едно. И то било, че е изпил не само едно питие преди старта си, а много повече.

Коцето направи проста сметка на всеослушание, че до този момент участията му из страната са към три хиляди като бройка. Ако при всяко едно от тях е погълнал по литър от кехлибарената течност, сметката е точна- това наистина прави цели три тона уиски.

Пиянските изцепки на Коцето не са тайна за никого, камо ли за съпругата му Надя. Просто сега певецът официално оповести и разкри по колко алкохол поема при участията си из дискотеките и нощните заведения. Свидетели разкриват и една от поредните изцепки на изпълнителя на хитовото парче „Черна роза”.

То се случило наскоро, в крайдунавския град Русе. След като се качил на сцената,Коцето бил видимо подпийнал. Явно не е гаврътнал само едно питие, разкриват свидетели на случката.

Олюлявайки се, той все пак изпълнил няколко песни, но не успял да продължи повече. Затова, без да каже и дума се строполил в едно от сепаретата. Повече не изпял нищо. Добре, че в този момент там се оказала и неговата колежка Яница. Момичето решило да замаже резила на колегата си и продължила репертоара. Тя го заместила на сцената, а безмълвния Костантин не престанал да се налива подобаващо, възмущават се очевидци на скандалната сцена.