Преди ден само гръмна поредният скандал около бившата вече връзка на Андреа и любимият й Кубрат Пулев. Двамата скъсаха отдавна и е ясно за всички, че връщане назад няма. За всички, освен може би за самата Андреа, която се държи като разярена, обидена и все още влюбена жена.

Докато Кобрата не обелва и дума за нея пред медии и фенове, тя не пропуска сгоден случай да спомене името му. Вчера дори пак активира бомба с признанието, че видиш ли, Кубрат имал дете от друга, но искал и тя да му роди едно... А вероятно нямал да има против и да "измайстори" трето на трета.

Е, тук вече капката изглежда е преляла чашата, защото Пулев е скочил бесен, научавайки какви ги плещи бившата му. Близки до него източници разкриха, че той е бил на косъм да й се обади и да я насмете, но си е дал сметка, че така само ще разпали пожари в нея и се отказал.

"Беше наистина ядосан и с право. Той не проумява как една жена не може да осъзнае кога нещо е приключило и да спре да се унижава, защото според него, тя не прави друго, освен да срами себе си. "Ставаш жалка, продължи си живота и си намери мъж", започнал сам да си говори Кобрата пред приятели, в пристъп на гняв.

Всъщност мнозина съветват същото Андреа, защото поведението й става все по-налудно - от просташките снимки до манията й да се прави на жертва на боксьора.