От развода им мина доста време, но явно Такис Дретакис още не може да го преодолее. А и как се преодолява такова нещо да те зареже жена като Наталия Кобилкина - не само гуру в секса, а и машина за пари. Наясно сме, че приходите в семейния им бюджет, докато бяха женени, идваха основно от нея.

Нати отлично знае как да влиза под кожата на объркани и наивни жени, на които обещава "муж милионер" и "живот на гейши", а онези цакат ли цакат исканите от нея кинти.

Живот си живееше Такис с Наталка, но идилията свърши. Тя му поиска развод и да, остави го да поработва при нея във фирмата й като му дава някой лев заплатка, но това изобщо не е достатъчно и не може да се доближи и на йота до лукса, с който беше свикнал.

Днес гъркът направи нещо, с което доказа, че без Кобилкина се е смахнал и е започнал да се държи все по-налудно. Той лично пусна снимка, на която се вижда как се прави, че пипа задника на напълно случайна жена на плажа и сам снима "подвига" си.

"Как не ме е срам", пише Такис над фотото и се хили самичък под него с лайкче. Поведение, присъщо на пубертет, но не и на зрял мъж с пораснало вече дете.

"Какво ли е намерила Кобилкина в този инфантил?! Сигурно го е взела, защото й е бил мъж под чехъл през цялото време", смеят се на простотиите му в нета.

Източник: Crimesbg.com