Страшен цирк се разигра в нощен клуб, по време на участие на Наско Колев. Рапърът се вихреше на сцената, когато един от посетителите - доста по-младо от него момче, започна да го освирква и да вика: "Уууу!"...

В този момент музиката бе по-тиха и всички чуха и видяха отношението към Колев. Последният обаче не се смути, а направи нещо, което бе заснето от десетки телефони в заведението и се превърна във вайръл.

Атанас Колев най-спокойно повика момчето и го покани да се качи при него на сцената. След това учтиво го попита защо се дължи така, а онова изкрещя: "Само МБТ!", като гледаше стреснато и донякъде виновно.

"Е, смятам, че е ясно на всички - аз не съм МБТ. Ти обаче си шматка, защото си платил вход с твоите пари и сега аз, с твоите пари, ще отида и ще си купя дюнер", затапи го рапърът, а публиката избухна в бурни овации и одобрителни възгласи. Момчето пък нищо не можа да каже и се прибра на мястото си с леко наведена глава и "свити перки".

"Евала, Насе, така се прави, брат!", крещяха фенове, а други се чудеха дали Колев е наистина толкова спокоен в живота, колкото се показа тук. Помним, че преди време гърмеше скандал около връзката му с чалгарката Лидия, на която посягал физически и я обиждал брутално.

А дали това е било така, само двамата знаят. Странно е обаче, че тя още драпа за него.