Емилия успя да "уголеми очите" на десетки от клиентите на нощен клуб снощи, където бе на участие. Половинката на Жорж Башур се качи на сцената с едно двайсетина килца отгоре (плюс-минус, разбира се, може и да са 15), а феновете й се облещиха.

Това е обяснимо, предвид факта, че повечето от почитателите й са свикнали да я виждат слаба, каквато е била през повечето време или пипната добре с фотошоп, както я пускат админите й в мрежите.

Клиенти сащисани от Емилия снощи: Певицата се качи на сцената с 20 килограма отгоре! (СНИМКИ)

Дори и на снимките личеше, че Еми е качила доста килца, но когато това се завоалира и се украси с филтрите и фотошопа, дори дефектът се превръща в ефект. На някои от последните й сочни кадри са я барнали така, че изглежда досущ като жена от типа Джий Ло или Моника Белучи.

Клиенти сащисани от Емилия снощи: Певицата се качи на сцената с 20 килограма отгоре! (СНИМКИ) - Снимка 2

Истината обаче е, че не е така, а просто Емилия си е напълняла. И това е напълно нормално за жена, която е минала през цели три раждания и е на 41 години. Не очакваме от нея да има тяло на абитуриентка, нали?! Да, наборки на Емилия, че и доста по-възрастни от нея, са на половината на теглото й като една Жаси от "Сделка или не" примерно. Но да не забравяме, че освен процедури, там има и нещо основно и без което не може - ген!

Клиенти сащисани от Емилия снощи: Певицата се качи на сцената с 20 килограма отгоре! (СНИМКИ) - Снимка 3

Емилия изглежда добре и така, но сме убедени, че пак ще влезе в старите си номерца дрехи. Ако иска, разбира се!