Клаудия Шифър беше един от най-популярните супермодели на 90-те.Немската красавица е на 52 години. Клаудия Шифър се оттегли от активна дейност, но от време на време се отдава на своите рекламни кампании. Сега тя посвещава цялото си време на децата си - 20-годишният Каспар, 19-годишната Клементин и 12-годишната Козима Вайлет Вон Дръмонд.Звездната майка заведе наследниците си на почивка, затова нае голяма яхта и заедно със семейството се отправи към Гърция. Германския супер модел облече бански и реши да поплува в морето.Където успяха да я снимат папараците.

Клаудия Шифър неузнаваема: Щракнаха топ модела по бански (Толкова е слаба, че кокалите й стърчат  – Снимки)

Клаудия бе с вързана на опашка коса и с бели слънчеви очила. Тя внимателно слезе по стълбите във водата.Само, че банския й костюм бе в много светъл цвят и подчерта твърде бялата кожа на звездата. Дори й придаде болнав вид.

Клаудия Шифър неузнаваема: Щракнаха топ модела по бански (Толкова е слаба, че кокалите й стърчат  – Снимки) - Снимка 2

В допълнение феновете забелязаха, че Шифър е прекалено слаба. Ребрата й буквално се четяха и стърчаха по тялото й. На гърба й се открои всеки един прешлен от  гръбнака.

Почитателите на супер модела изразиха загриженост за нея и смятат, че слабостта й е нездравословна и коментират: Нямаше да я позная ако не бяха написали името й.”, „Толкова жилава и суха, изглежда по-стара от истинските си години.”, „На Клаудия не й отива такава  слабост!”