Човешко е да сбъркаш, важното е да не си повтаряш грешките. Е, това важи с пълна сила за първия мъж на Мария - хотелиерът Митко Андонов. Бракът му с певачката трая кратко и приключи с бурен развод, а сравнително скоро след това той срещна бъдещата си жена - Никол.

Мнозина пророкуваха, че и този му брак ще трае от ден докъм пладне, но ето на - с Никол Андонова са заедно и до днес като имат свое общо момченце. Щерката на Мария - Марая редовно посещава братчето и баща си, а двете с Никол се разбират чудесно, което личи по общите им снимки заедно.

Класата си е класа: Докато Мария погрозня от тунинги, жената на бившия й Митко Андонов цъфти! (СНИМКИ на прекрасната Никол)

Та като заговорихме за снимки... Наскоро видяхме в натура как се отразяват множеството и безразборни пластики и тунинги върху лицето на 41-годишната Мария. Зле е най-точната дума. Чалгаджийката е твърде загрубяла и повехнала за годините си, които не са много.

Доказателство за това е визията на Никол Андонова, която буквално смайва със свежест, мекота и хубост. Последната й снимка, качена и в стори, разбуни духовете в нета, а потребители искрено поздравяваха Митко Андонов за отличния му избор на съпруга.

"Браво на този мъж! Веднъж сгреши, но не повтори. Никол е цвете, личи си, че е жена и с класа, и със стил... нещо, което, за жалост, не може да се открие в Мария. Но това е - някои неща или ги имаш, или ги нямаш", коментират в нета.